Divat webáruház: termékfotó tippek

A divat webáruház terméklapjának elkészítése nem csak a ruha jellemzőit, leírását fogja magában foglalni, hanem a megfelelően elkészített képeknek is nagy szerepe lesz abban, hogy mennyire lesz sikeres a webshopod. A minőségi képek nem csak a divat webáruház minőségét emelik, hanem az eladásokat is növelik. Néhány tippet mutatunk be, hogy remek képekkel tudd illusztrálni termékeidet.

A ruha előkészítése

A termékek mellett olyan képeket kell megjelenítened, melyek tökéletesek. A ruhákat a kép előtt ki kell vasalni, ha esetleg foltosak, azt el kell tüntetni. Ha ezt nem tudod fizikailag kivitelezni, akkor alternatív megoldásként ott a Photoshop. Ezen program használata lehetséges minden esetben, azonban célszerű nem mindig ezzel kezdeni, mert könnyen észrevehetik a vásárlók.

Modell vagy próbababa használata

Fontos, hogy a vásárlók nem csak a ruháról, hanem arról is kapjanak képet, ahogy azt viseli valaki. Ha nem áll rendelkezésedre élő modell, egy próbababa is megteszi, a lényeg, hogy el tudják képzelni az érdeklődök, milyen lenne rajtuk a ruha.

Több kép

Ne csak pár képet mellékelj a ruhákról, hanem minél többet. Lehetőleg több szögből, minden részletet mutass meg.

Megfelelő beállítások

Ebbe a kategóriába beletartozik a megfelelő fényviszonyok kialakítása, a megfelelő kamera beállítások használata. Ha nem értesz hozzá, érdemes lehet egy hobbi vagy profi fotós felfogadni, hogy minél szebb képekkel tudj szolgálni webáruházad látogatói részére.