A körömlakkok, műköröm alapanyagok használati ideje

A körömlakkok, műköröm alapanyagok használati idejeA körmök szépítése, esztétikussá tétele ma már hozzátartozik a hölgyek mindennapjaihoz. Számos lehetőség áll rendelkezésre, amikkel ezeket a hatások elérhetők. Bejegyzésünkben a legnépszerűbbeket fogjuk bemutatni, hogy egy elkészített köröm általában mennyi ideig tartja meg esztétikusságát, szépségét.

A legnépszerűbb, legegyszerűbb megoldás a körömlakk. Népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerű, mivel otthon, egyedül is el lehet készíteni. Hátránya, hogy száradási ideje hosszabb, így várni kell körömlakkozás után a mindennapi teendőkkel. Általában 1-4 napig nyújt megoldást, utána kezdheted elölről.

A következő megoldás a gél lakk, aminek felviteléhez javasolt szakember segítségét kérni. Nem műkörömről van szó, de akár két hétig is kiváló megoldást tud nyújtani.

Ha tartósabb megoldásra vágyunk, akkor a műköröm és a gél lakk kombinációja lehet a jó választása. Előnye, hogy gyorsan elkészíthető, és akár egy hónapig is kiváló megoldás lehet. Ha a változatosságot kedveled, akkor gél lakk helyett lehet körömlakkal is borítani, aminek színe akár otthon is változtatható.

Szintén kedvelt technológia a zseléből készült műköröm, aminek elkészítéséhez szakemberre van szükség. Néhány hetente célszerű újratölteni, de egy elkészített műköröm több mint egy hónapig is kiváló maradhat.