Milyen előnyökkel jár az internetes cégkivonat igénylés?

Milyen előnyökkel jár az internetes cégkivonat igénylés?Szemben a néhány évvel ezelőtti lehetőségekkel, ma már nem csak hivatalos ügyintézéssel lehet cégkivonatot beszerezni, hanem interneten is lehet cégkivonatot igényelni. Ezek a hiteles cégkivonatok ugyanolyan hitelesítéssel rendelkeznek, mint a cégbíróságon beszerzett példányok, így tehát az online ügyintézés előnyeit élvezhetjük anélkül, hogy bármilyen hátrányunk lenne.

Az egyik legnagyobb előny, hogy pillanatok alatt lehet hiteles cégkivonatot beszerezni. Amíg a személyes ügyintézést nem lehet otthonról végezni, addig az online beszerzést igen, és a hiteles cégkivonat is azonnal megérkezik, e-mailben.

Cégkivonatot okostelefonról is tudunk intézni. Ha tárgyalásra, céges ügyintézésre megyünk, előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban vesszük észre, hogy nincs nálunk, vagy nem érvényes már a cégkivonat. Ilyenkor gyorsan, a rendelkezésre álló eszközökkel kell céges dokumentumot beszereznünk. Online erre is lehetőségünk van, ugyanis okostelefonról pont ugyanolyan egyszerű hiteles cégkivonatot igényelni, mint ha otthon a gép előtt ülve csinálnánk.

További előnye az internetes cégkivonat beszerzésnek, hogy nem csak a saját címünkre, hanem a másik fél címére is lehet kérni a cégkivonatot, így azonnal a felhasználás helyére érkezik a dokumentum. Ezzel időt lehet megspórolni, valamint egyszerűsíthető a céges ügyintézés is.