Porzsákos Samsung porszívók használata

Porzsákos Samsung porszívók használataPorzsákos porszívók esetén az egyik legfontosabb, rendszeres teendő a porzsákok tisztítása, cseréje, karbantartása. Nincs ez másképp Samsung porzsákok esetén sem. Mutatjuk, hogy mire kell figyelni, attól függően, hogy milyen porzsákkal rendelkezik a porszívód. Amire mindegyik típusnál figyelni kell, hogy kizárólag olyan porzsákot használj, amilyet a gyártó előír/javasol az adott porszívó típushoz. A nem megfelelő porzsák használat problémákhoz, hibákhoz vezethet.

A legnépszerűbb választás talán a textil porzsákos Samsung porszívó. A textil porzsákok előnye, hogy többször is használhatók, viszont rendszeresen kell őket tisztítani. Amire ügyelni kell, hogy egy idő után a textil porzsákot is le kell cserélni, általában látszik a porzsákon, hogy mikor van már annyi por benne, hogy nem tudod kitisztítani rendesen.

Nincs ilyen gond a papír porzsákos Samsung porszívókkal, a papír porzsákok ugyanis egyszer használatosak. Fontos, hogy egy használat után cseréld is ki újra a porzsákot, ha kiszakad, kilyukad a porszívóban, akkor sokkal nagyobb lesz a kár, mint amit 1-1 papír porzsák újra felhasználással megspórolnál.

Hasonló a helyzet a mikro porzsákos Samsung porszívók esetén is, ezek a porzsákok is egyszer használhatóak, ha megtelik a mikro porzsák, mindenképpen cseréld ki egy újra. Arra is ügyelni kell, hogy ha mikro porzsákot ajánl a gyártó, akkor nem szabad másik típussal helyettesíteni, hanem mikro porzsákot kell mindig használni ennél a típusú porszívónál.