Intim szőrtelenítési megoldások

Intim szőrtelenítési megoldásokA felesleges szőrszálak eltávolítása sokak számára nagyon fontos, legyen szó a test bármely területéről. Az egyik legkényesebb feladat az intim területek szőrtelenítése, erre fogunk néhány módszert, megoldást bemutatni.

Ahogy minden más területen is, a legnépszerűbb intim szőrtelenítési megoldás a borotválás. A borotválás azonban csak pár napra nyújt szőrtelen állapotot, utána újra és újra meg kell ismételni. Gondolj azonban bele, egy nyaralás során senkinek nincs kedve 2-3 estét is az intim területen borotválásával tölteni, arról nem is beszélve, ha begyulladnak a szőrtüszők, akkor annak sem a látványa, sem az érzése nem lesz kellemes.

Jóval tartósabb megoldást jelent a gyantázás, akár egy hónapig is tarthat az eredménye. Az intim területeken rengetegen választják a gyantázást, annak ellenére, hogy szakemberre van hozzá szükség. Az intim gyantázás nagyon gyorsan megvan, legyen szó akár teljes, akár bikinivonal gyantázásról.

Általános esetben a sorban az epilálás következne, de intim területeken ez nem nagyon ajánlott, mert eléggé fájdalmas tud lenni. A tartósabb megoldások közül érdemes inkább a lézeres intim szőrtelenítést választani.

A lézeres intim szőrtelenítés költségesebb, mint a többi megoldás, azonban sokkal tartósabb eredménnyel is jár. Több kezelési alkalomra van szükség a kiváló eredményhez de a kezdeti alkalmak után már csak emlékeztető kezelésekre van szükség, és folyamatosan élvezni lehet a szőrtelen intim területeket.